ویدئو پروژکتور

بهترین ویدئو پروژکتور جیبی سفری (همراه و قابل حمل) اندرویدی موبایل سامسونگ

بهترین ویدئو پروژکتورهای قابل حمل

امروزه ویدئو پروژکتورها طرفداران زیادی دارند و حتی بسیاری از مردم برای تماشای فیلم‌های سینمایی و یا بازی و سرگرمی، یک ویدئو پروژکتور را به تلویزیون ترجیح می‌دهند. در واقع بسیاری اعتقاد دارند که اگر فردی فقط یک بار لذت تماشای فیلم را با دیتا پروژکتور تجربه کرده باشد، دیگر نمایشگرهای کوچک جذابیتی برایش نخواهند داشت. اما یکی از مشکلاتی که کاربران در هنگام استفاده از ویدئو پروژکتورهای سینمای خانگی با آن رو به رو بودند، عدم امکان حمل و نقل آسان آن‌ها بود. به عبارت دیگر اکثر پروژکتورها دارای ابعاد بزرگ و وزن زیادی هستند، به طوری که نمی‌توان به راحتی آن‌ها را جا به جا کرده و در محیط دیگری از آن‌ها استفاده کرد. در نتیجه کمپانی‌های تولید کننده ویدئو پروژکتور با طراحی‌های منحصر به فردی مدل‌های جدید و فوق العاده‌ای را عرضه کردند که به آن‌ها ویدئو پروژکتور جیبی برای گوشی های موبایل یا پروژکتور قابل حمل می‌گویند. همانطور که از نام این سری از پروژکتورها مشخص است، ابعاد بسیار کوچک و وزن اندکشان موجب شده که به راحتی جا به جا شوند و حتی در بسیاری از مدل‌ها به آسانی درون جیب قرار بگیرند.

بنابراین با ظهور ویدئو پروژکتورهای قابل حمل، این امکان برای کاربران فراهم شد که با خیال راحت پروژکتور خود را، بدون تحمل وزن زیاد یا نگرانی برای جاگیر بودن آن، به هر نقطه‌ای که می‌خواهند حمل کنند. همچنین کاربرانی که قصد استفاده از پروژکتور برای مصارف اداری یا آموزشی را داشتند، دیگر مجبور به حمل ویدئو پروژکتورهای بزرگ و سنگین از اتاقی به اتاق دیگر، نخواهند بود. بنابراین به این پروژکتورها، نام‌های دیگری نیز داده‌اند که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از: ویدئو پروژکتور سفری، ویدئو پروژکتور همراه، ویدئو پروژکتور پورتابل، مینی پروژکتور و غیره. البته سبک و قابل حمل بودن تنها ویژگی‌های جذاب، ویدئو پروژکتور جیبی برای گوشی های موبایل نیست. این دیتا پروژکتورها ویژگی‌های منحصر به فرد زیادی دارند که ممکن است بسیاری از پروژکتورهای معمولی دیگر نداشته باشند. در واقع مدل‌های زیادی از این مینی پروژکتورها دارای وایرلس داخلی بوده و ویدئو پروژکتور قابل اتصال به موبایل نیز همین محصولات می باشند. همچنین وجود سیستم عامل داخلی اندروید نیز در برخی ویدئو پروژکتورهای قابل حمل باعث شده کاربران بتوانند همانند یک گوشی هوشمند اندرویدی از آن استفاده کنند؛ به همین دلیل کاربران بسیاری به این ویدئو پروژکتورها، موبایل پروژکتور هم می‌گویند.

اگرچه در ابتدا پروژکتورهای جیبی به عنوان یک دستگاه ساده، برای ایجاد سرگرمی یا نمایش تصاویر روی دیوارهای یک فروشگاه یا نمایشگاه عکاسی عرضه شدند، اما رفته رفته با پیشرفت‌های چشمگیر تکنولوژی آپشن‌های حیرت انگیزی به آن‌ها افزوده شد. بنابراین همین ویژگی‌های منحصر به فرد موجب شده تا امروزه استفاده‌های فراوانی از ویدئو پروژکتورهای قابل حمل شود. در واقع از این پروژکتورها می‌توان برای مصارف تفریحی و داشتن سرگرمی در سفر، سینمای خانگی، بازاریابی، جلسات اداری، تدریس در اتاق‌های کوچک، ارایه پروژه‌های دانشجویی، نمایش دموی خدمات و محصولات، و یا انجام بازی از طریق اتصال به گوشی و تبلت و … استفاده کرد. در نتیجه در ادامه محبوب‌ترین و بهترین ویدئو پروژکتورهای جیبی سفری(همراه و قابل حمل) و پروژکتورهای اندرویدی را معرفی می‌کنیم تا اگر قصد خرید یک ویدئو پروژکتور قابل حمل را داشتید، بتوانید به کمک این مقاله بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

مشخصات ویدئو پروژکتورهای جیبی

همه ویدئو پروژکتورها دارای مشخصات ثابتی هستند که در مقاله دیگری به آن پرداخته‌ایم(مشخصات ویدئو پروژکتور چیست؟). اما برخی از ویژگی‌ها؛ مانند وزن، در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل مهمتر از سایر پروژکتورهاست و همچنین برخی دیگر از ویژگی‌ها؛ مانند میزان روشنایی، با وجود اهمیتشان در اکثر این پروژکتورها به مقدار مناسب وجود ندارند. بنابراین بهتر است ابتدا با مشخصات ویدئو پروژکتورهای جیبی و محدوده ایده‌آل آن‌ها آشنا شویم تا بتوانیم بهترین گزینه را انتخاب کنیم.

وزن و ابعاد پروژکتور جیبی موبایل

اگرچه طبق استاندارها ویدئو پروژکتورهای جیبی دارای وزنی کمتر از یک کیلوگرم هستند، اما کمپانی‌های زیادی؛ مانند اپسون، بنکیو، پاناسونیک و … برای راحتی کاربران خود، دیتا پروژکتورهایی را طراحی کرده‌اند که کاربرد اصلی آن‌ها قابل حمل بودن نیست و برای مصارف مختلفی؛ مانند تدریس در مدارس، دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها یا ارائه‌های اداری استفاده می‌شوند و دارای وزنی در حدود 3 تا 4 کیلوگرم هستند. هرچند این ویدئو پروژکتورها در دسته ویدئو پروژکتورهای قابل حمل قرار نمی‌گیرند اما نسبت به سایر پروژکتورهای هم رده، حمل و نقلشان ساده‌تر و راحت‌تر است و می‌توان راحتی در جا به جایی را یکی از ویژگی‌ها و آپشن‌های خوب آن‌ها دانست. ویدئو پروژکتورهایی که در ادامه بررسی خواهند شد، ابعاد و وزن کمتر از پروژکتورهای گفته شده دارند و برخی از آن‌ها به اندازه یک کف دست بوده و بسیاری نیز به راحتی در جیب شما جای می‌گیرند. بنابراین می‌توان گفت یک ویدئو پروژکتور قابل حمل، وزنی کمتر از 2 کیلوگرم داشته و ضخامت آن نیز حتی تا 2 سانتی متر هم می‌رسد.

وزن و ابعاد بهترین پروژکتورهای جیبی

تکنولوژی تصویر

تکنولوژی‌های مختلفی برای ویدئو پروژکتورها وجود دارد؛ که می‌توان به تکنولوژی‌های DLP، 3LCD، LED، Laser و غیره اشاره کرد. همه این فناوری‌های تصویر در پروژکتورهای قابل حمل نیز دیده می‌شود. اما وجود برخی از آن‌ها در این دسته از پروژکتورها، سبب افزایش قیمت دستگاه خواهد شد. بنابراین بهتر است متناسب با بودجه و نیاز خود و محیطی که بیشتر در آن از ویدئو پروژکتور استفاده می‌کنید، یکی از تکنولوژی‌ها را انتخاب کنید. البته سایر مشخصات نیز روی قیمت و کیفیت تصویر پروژکتور موثر هستند و بهتر است همه ویژگی‌های مهم یک ویدئو پروژکتور را قبل از خرید مدنظر قرار دهید. در ادامه تکنولوژی‌هایی که بیشتر در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل به کار می‌روند را بررسی می‌کنیم:

  • تکنولوژی تصویر DLPاگرچه پروژکتورهای DLP دارای طول عمر لامپ بیشتری هستند، اما در رابطه با روشنایی و نمایش رنگ‌ها نسبت به پروژکتورهای 3LCD چندان حرفی برای گفتن ندارند. به دلیل اینکه معمولاً در پروژکتورهای جیبی با فناوری DLP از منبع نور LED یا Laser با طول عمر بسیار بالا استفاده می‌شود؛ از این فناوری بیشتر از سایر تکنولوژی‌ها در پروژکتورهای سفری یا پورتابل استفاده می‌شود.
  • تکنولوژی تصویر LCoSاین تکنولوژی از ترکیب فناوری‌های DLP و 3LCD به وجود آمده و بیشتر در ویدئو پروژکتورهای مدرن و بسیار پیشرفته استفاده می‌شود. پروژکتورهای LCoS در حداقل رزولوشن SXGA به بالا طراحی شده‌اند و به طور میانگین رزولوشن بالاتری هم نسبت به پروژکتورهای LCD و DLP دارند. معمولاً پروژکتورهایی که دارای تکنولوژی تولید تصویر LCoS هستند، از منبع نور لیزر استفاده می‌کنند که باعث افزایش قیمت آن‌ها می‌شود. این فناوری به دلیل قیمت بسیار بالایی خود، نسبت به تکنولوژی DLP طرفداران کمتری دارد.
  • تکنولوژی تصویر LEDاز آنجایی که فناوری LED دارای چیپ ‌های کوچک و ساده‌ای است به کمپانی‌ها اجازه می‌دهد تا پروژکتورهای خود را در ابعاد کوچک‌تری طراحی کنند.در نتیجهدر بین همه تکنولوژی‌های تصویر، تکنولوژی LED بیشترین استفاده را در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل دارد. اما یکی از معایب پروژکتورهایی با تکنولوژی LED میزان روشنایی کم آن‌هاست که باعث شده است در محیط‌های روشن، کیفیت تصویر مطلوبی نداشته باشند. بنابراین اگر قصد خرید یک ویدئو پروژکتور قابل حمل با تکنولوژی LED را دارید، بهتر است دستگاهی را انتخاب کنید که روشنایی یا انسی لومن بالاتری داشته باشد و یا در هنگام استفاده مطمئن شوید که همه چراغهای محیط خاموش باشند.
  • تکنولوژی تصویر LBSیکی دیگر از تکنولوژی‌هایی که برای ویدئو پروژکتورهای جیبی به کار می‌رود، فناوری LBS است که در آن برای تولید تصاویر، هر پیکسل با پرتو لیزر رنگ بندی شده و برای پرتاب نور به رنگ‌های لیزر قرمز، سبز و آبی نیاز است. در این فناوری هر پیکسل با توجه به نیاز میزان رنگ و روشنایی را میگیرد. همانند تکنولوژی LED پروژکتورهایی که با این فناوری تولید می شوند دارای ابعاد کوچک و وزن کمی هستند. همچنین مصرف برق بسیار کم از دیگر ویژگی‌های این فناوری است، به طوری که با تیره شدن تصویر روشنایی نیز کاهش می‌یابد و برای نمایش یک پیکسل سیاه عملا هیچ برقی مصرف نمی‌شود. علاوه بر آن ویدئو پروژکتورهای LBS نیازی به فوکوس ندارند، زیرا تصویر آن‌ها همواره در حالت فوکوس است. اما از جمله معایب این فناوری نیز می‌توان به بالا بودن قیمت قطعات و لامپ، وجود نقطه‌های سیاه در تصویر به خصوص صفحات استاتیک و روشنایی کمتر نسبت به پروژکتورهای بزرگتر اشاره کرد.

به طور کلی در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل و جیبی یکی از حالات زیر برای تولید تصویر استفاده می‌شود:

  • منبع نوری LED با فناوری DLP
  • منبع نوری LED با فناوری LCos
  • منبع نوری  لیزر با فناوری DLP
  • منبع نوری لیزر با فناوری LCoS
  • منبع نوری لیزر با فناوری LBS

همانطور که گفته شد سایر ویژگی‌هایی که در ادامه ذکر شده‌اند نیز در انتخاب یک پروژکتور جیبی، به همان اندازه موثر هستند و از آنجایی که برخی از افراد معتقداند تکنولوژی تصویر معیار انتخاب یک ویدئو پروژکتور نیست؛ هنگام خرید یک ویدئو پروژکتور قابل حمل در صورتی که سایر مشخصات بجز تکنولوژی تولید تصاویر، مطابق میلتان بود می‌توانید از این ویژگی چشم پوشی کنید.

تکنولوژی های تصویر بهترین پروژکتورهای جیبی

رزولوشن ویدئو پروژکتور جیبی

علاوه بر تکنولوژی تصویر، رزولوشن یا وضوح تصویر ویدئو پروژکتور نیز تاثیر بسیار مهمی در کیفیت تصویر نمایش داده شده دارد. پروژکتورهایی با رزولوشن‌های بالا مانند HD، FULL HD و 4K برای سینمای خانگی بسیار مناسب‌اند، اما نمی‌توان از ویدئو پروژکتورهای قابل حمل انتظار رزولوشن تصویر بالایی داشت. معمولاً رزولوشن این دسته از پروژکتورها از 854×480 به بالاست که وضوح کمی به شمار می‌آید. ولی برخی از مدل‌ها حتی وضوحی برابر با FULL HD نیز دارند که طبیعتاً قیمت بالاتری نیز از سایر ویدئو پروژکتورهای قابل حمل خواهند داشت. البته این نکته را نیز باید توجه داشته باشید که بسیاری از پروژکتورها محتوای HD را می‌پذیرند ، اما تعداد کمی از آنها در واقع می‌توانند یک تصویر HD تولید کنند. در واقع بسیاری از آنها از فناوری به نامdownsampling استفاده می‌کنند، که موجب می‌شود پروژکتور یک تصویر با وضوح بالا را گرفته و آن را به کیفیت پایین‌تری برساند. در نتیجه با این روش شما می‌توانید ویدئوهای با کیفیت Blu-ray را با استفاده از یک ویدئو پروژکتور جیبی پخش کنید.

رزولوشن های بهترین پروژکتورهای جیبی

کنتراست

کنتراستنسبت تمایز روشن‌ترین و تاریک‌ترین نقاط یک تصویر را مشخص می‌کند و از دیگر ارکان مهم در مشخصات ویدئو پروژکتور است که تاثیر به سزایی در کیفیت تصویر خروجی دارد. این ویژگی نیز همانند رزولوشن مقدار بالایی در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل ندارد. بنابراین اگر قصد نمایش متن و گراف دارید و یا اغلب اوقات در محیط‌های روشن از ویدئو پروژکتور استفاده می‌کنید، بهتر است که پروژکتور جیبی را انتخاب کنید که نسبت کنتراست بالایی داشته باشد و یا به سراغ ویدئو پروژکتورهای دیگر بروید. البته مقدار واقعی کنتراست به عوامل زیادی مانند نحوه‌ی اندازه‌گیری، روشنایی محیط، نوع صفحه نمایش و … بستگی دارد، در نتیجه پیشنهاد می‌شود که درباره کنتراست ویدئو پروژکتور از افراد متخصص و یا کسانی که قبلاً از آن پروژکتور استفاده کرده‌اند، سوال کنید.

کنتراست بهترین پروژکتورهای جیبی

روشنایی

میزان روشنایی را در ویدئو پروژکتورها با انسی لومنز بیان می‌کنند و هر چه روشنایی یک پروژکتور بیشتر باشد، نیاز به خاموش کردن چراغهای اتاق کمتر خواهد بود. اکثر ویدئو پروژکتورهای قابل حمل که امروزه خرید و فروش می‌شوند روشنایی در حدود 50 تا 200 انسی لومن دارند که برای نمایش تصاویر در یک اتاق تاریک یا نیمه تاریک ایده‌آل است. البته اخیرا برخی از کمپانی ویدئو پروژکتورهای همراهی طراحی کرده‌اند که روشنایی آن‌ها تا 3800 انسی لومن هم می‌رسد!

روشنایی بهترین پروژکتورهای جیبی

اسپیکر داخلی

از آنجایی که هدف از طراحی ویدئو پروژکتورهای قابل حمل نمایش تصاویر و فیلم‌ها در هر شرایطی است، به طور معمول درون آن‌ها یک بلندگوی داخلی نیز قرار داده می‌شود تا کاربران دیگر نیازی به حمل اسپیکرهای خارجی نداشته باشند. قدرت پخش صدا در اسپیکرهای داخلی پروژکتورها از 1 وات شروع می‌شود و هر اندازه که بیشتر باشد، صدایی شفاف‌تر و واضح‌تر به گوشی مخاطبان خواهد رسد. بسیاری از ویدئو پروژکتورهای قابل حمل از قابلیت بلوتوث داخلی نیز برخوردارند و این امکان را به کاربران می‌دهند که با اتصال به دستگاه‌های سازگاری مانند گوشی هوشمند، ویدئو پروژکتور را به یک اسپیکر تبدیل کرده و موسیقی‌های مورد علاقه خود را توسط اسپیکر پروژکتور پخش نمایند. همچنین گفتنی است که با وجود بلوتوث کاربران می‌توانند، پروژکتور خود را به صورت بی‌سیم به هدفون‌ها یا اسپیکرهای خارجی نیز متصل کرده و صدایی بلندتر پخش کنند.

اسپیکر داخلی بهترین پروژکتورهای جیبی

سایز نمایشگر

ویدئو پروژکتورهای قابل حمل برای فضاهای کوچک و متوسط طراحی می‌شوند و در بیشتر مدل‌ها ابعاد تصویرشان بالاتر از 200 اینچ نخواهد بود. البته باید دقت داشته باشید که هرچه تصویر بزرگ‌تری بخواهید، اهمیت رزولوشن بیشتر می‌شود. مثلاً اگر دو ویدئو پروژکتور با رزولوشن qHD 960×540 و رزولوشن FULL HD 1920×1080 داشته باشیم، در اندازه تصویر 40 اینچ تفاوت قابل‌توجهی ندارند اما در اندازه 200 اینچ خیلی متفاوت خواهند بود.

سایز نمایشگر بهترین پروژکتورهای جیبی

عمر منبع نور

بیشتر ویدئو پروژکتورهای قابل حمل دارای منبع نور LED هستند چراکه این منبع نور علاوه بر قیمت کمتر دارای طول عمر بسیار بالایی است و در اکثر مواقع تا 20.000 ساعت هم می‌رسد. بنابراین با استفاده از پروزکتورهای LED هزینه‌های جانبی و نگهداری تقریباً صفر خواهد بود و نیازی به تعویض یا تعمیر لامپ پروژکتور نخواهید داشت. اما منبع نور laser نیز همانند منبع نور LED دارای طول عمر بالایی (تا 30.000 ساعت) است و طرفداران بسیاری در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل دارد. زیرا علاوه بر اینکه طول عمر بسیار بالایی دارند، کیفیت تصویر مطلوبی نیز ارائه می‌دهند.

عمر منبع نور بهترین پروژکتورهای جیبی

باتری

در اکثر ویدئو پروژکتورهای قابل حمل یک باتری برای تامین انرژی مورد نیاز قرار داده می‌شود تا کاربران هنگام استفاده از پروژکتور در سفر و یا ارائه‌های پشت سرهم، مجبور به حمل کابل و آداپتور برق نباشند. از طرف دیگر در برخی از مکان‌ها پیدا کردن پریز برق امکان پذیر نیست؛ برای مثال کاربرانی که قصد سرگرم شدن با ویدئو پروژکتور را در پیک نیک یا اردوگاه‌ها دارند، به یک ویدئو پروژکتور سفری با باتری قدرتمند نیاز خواهند داشت. طول عمر باتری پروژکتور در هر بار شارژ به عوامل مختلفی مانند روشنایی، رزولوشن، توان اسپیکر داخلی و … بستگی دارد، اما باتری اغلب ویدئو پروژکتورهای قابل حمل توانایی تامین انرژی مورد نیاز برای حداقل 2 ساعت را دارد.

باتری بهترین پروژکتورهای جیبی

وای فای داخلی

وجود وای فای در یک ویدئو پروژکتور قابل حمل، موجب می‌شود که کاربر مجبور به استفاده از کابل‌های دست و پاگیر و یا حمل پخش کننده‌های جاگیری مثل لپ تاپ‌های سنگین یا DVD Playerها نباشد. قابلیت وایرلس داخلی در ویدئو پروژکتورهای جیبی کاربران را قادر می‌سازد با گوشی موبایل یا تبلت خود نیز هر آنچه که می‌خواهند را نمایش دهند. بنابراین با استفاده از یک پروژکتور همراه، می‌توانید گوشی خود را در یک جیب و پروژکتور را در جیب دیگر خود قرار داده و هر زمانی که نیاز داشته باشید محتوای خود را به نمایش درآورید. از آنجایی که وای فای داخلی یکی از اولویت‌های مهم کاربران در انتخاب ویدئو پروژکتور جیبی است، اکثر کمپانی‌ها این قابلیت را در ویدئو پروژکتورهای قابل حمل خود قرار داده‌اند.

وای فای داخلی بهترین پروژکتورهای جیبی

سیستم عامل اندروید داخلی

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد، به بعضی از ویدئو پروژکتورهای قابل حمل، موبایل پروژکتور نیز گفته می‌شود. دلیل این امر نیز وجود سیستم عامل داخلی اندروید در این پروژکتورهاست که باعث می‌شود بتوان از پروژکتور همانند یک گوشی موبایل اندرویدی استفاده کرد. ویدئو پروژکتورهای اندرویدی قابلیت نصب و استفاده از نرم افزارها را نیز دارند و دقیقاً مانند یک گوشی موبایل می‌توان با آن‌ها بازی‌های جذاب و هیجان انگیزی را اجرا کرد. سیستم عامل داخلی تنها در برخی از پروژکتورهای جیبی وجود دارد که باعث افزایش قیمت نسبی آن‌ها نیز می‌شود. معمولاً پروژکتورهایی که دارای سیستم عامل اندروید هستند، یک حافظه ذخیره سازی نیز برای نصب برنامه‌های کاربر هم دارند.

سیستم عامل اندروید داخلی بهترین پروژکتورهای جیبی

درگاه‌های ارتباطی و پورت‌های ورودی و خروجی

پورت‌های یک پروژکتور امکان اتصال به انواع منابع مانند لپ تاپ، کامپیوتر، کنسول بازی، گوشی موبایل، تبلت و … را به شما می‌دهند و یکی از مزایای آنها ویدئو پروژکتور قابل اتصال به موبایل بودن دستگاه ها است. در نتیجه می‌توان گفت که هرچه یک ویدئو پروژکتور دارای درگاه‌های ارتباطی بیشتر و مفیدتری باشد، بهتر است. اما معمولاً ویدئو پروژکتورهای قابل حمل تعداد زیادی درگاه ارتباطی ندارند و کمپانی‌های سازنده آن‌ها به چند درگاه ضروری اکتفا می‌کنند. در هر صورت پیشنهاد می‌شود که هنگام خرید یک ویدئو پروژکتور جیبی وجود پورت‌های HDMI، MHL، USB و SD Card را در آن اولویت قرار دهید. زیرا با استفاده از پورت HDMI امکان اتصال به منابع دیجیتال مدرنی مانند لپ تاپ و کنسول بازی را خواهید داشت و انتقال تصویر و صدا نیز با بهترین کیفیت انجام خواهد شد، همچنین درگاه MHL نیز قابلیت اتصال به گوشی و تبلت را در اختیار شما خواهد گذاشت و علاوه بر پخش تصاویر، می‌توانید از پروژکتور به عنوان پاوربانک استفاده کرده و امکان شارژ دستگاه خود را نیز داشت باشید. درگاه‌های USB و SD Card هم در پروژکتورهای جیبی بسیار کاربردی هستند، زیرا می‌توان تنها با قرار دادن یک فلش مموری در پروژکتور محتوای خود را نمایش داد، البته باید دقت کرد که ویدئو پروژکتور چه فرمت‌هایی را از این طریق می‌تواند پخش کند. اگرچه اکثر پروژکتورهای جیبی دارای اسپیکر داخلی هستند، اما وجود درگاه‌های انتقال صدا (Audio in و Audio out) نیز برای اتصال به بلندگوهای خارجی و پخش صدایی بلندتر، در این پروژکتورهای خالی از لطف نیست.

پورتهای بهترین پروژکتورهای جیبی

ویژگی‌های دیگری نیز در پروزکتورهای قابل حمل ممکن است وجود داشته باشد؛ برای مثال تصحیح زاویه تصویر، قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی، نسبت پرتاپ کوتاه، بزرگنمایی و … اگرچه وجود این مشخصات در یک پروژکتور پورتابل یک مزیت بسیار کاربردی و مفید است، اما به دلیل اینکه جزو ویژگی‌های اصلی نیستند و در کمتر ویدئو پروژکتور قابل حملی دیده می‌شوند، در اولویت‌های خرید یک ویدئو پروژکتور همراه قرار نمی‌گیرند.

معرفی بهترین پروژکتورهای جیبی و قابل حمل

پس از آشنایی با مهمترین مشخصات ویدئو پروژکتورهای قابل حمل، تعدادی از بهترین پروژکتورهای این دسته را معرفی کرده و به بررسی آن‌ها می‌پردازیم تا کار راحت‌تری برای انتخاب یک ویدئو پروژکتور جیبی داشته باشید. گفتنی است که همه این ویدئو پروژکتورهای پورتابل در سایت مهرآگین موجود می‌باشد و شما می‌توانید با بهترین و ارزان‌ترین قیمت آن‌ها را خریداری کنید.

1) ویدئو پروژکتورهای قابل حمل ال جی مدل های LG PH550 و LG PH550G

کمپانی ال جی یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه تولید نمایشگر و ویدئو پروژکتور است. ویدئو پروژکتورهای LG CineBeam PH550 و LG CineBeam PH550G از جمله محصولات پرطرفدار این کمپانی هستند که توانسته نظر بسیاری از کارشناسان را نیز به خود جلب کنند. شباهت این دو ویدئو پروژکتور بسیار زیاد است و تقریبا کیفیت تصویر یکسانی را ارائه می‌دهند. این ویدئو پروژکتورهای قابل حمل دارای رزولوشن 1280×720 و روشنایی 550 انسی لومن هستند و منبع نور هر دوی آن‌ها LED است که طول عمری نزدیک به 30.000 ساعت دارد. اما در برخی از ویژگی‌ها تفاوت‌هایی نیز دارند؛ برای مثال ویدئو پروژکتور ال جی مدل PH550G دارای وایرلس داخلی است، در حالی که پروژکتور PH550 این قابلیت را ندارد. ابعاد و وزن هر دو پروژکتور تقریباً یکسان است و ضخامت 4 سانتی متری آن‌ها در کنار وزن 600 گرمی‌شان موجب شده تا کاربران به راحتی بتوانند هر کدام از این پروژکتورها را با خود حمل کرده و احساس سنگینی نکنند.

ویدئو پروژکتورهای قابل حمل LG PH550 و LG PH550G

2) ویدئو پروژکتور قابل حمل ال جی مدل LG PF50KG

این ویدئو پروژکتور از آن دسته پروژکتورهایی است که ابعاد و اندازه‌هایش از استاندارهای یک ویدئو پروژکتور قابل حمل بیشتر می‌باشد، اما با این حال به دلیل سبکی نسبی و ضخامت کم در دسته ویدئو پروژکتورهای قابل حمل قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های فوق العاده این ویدئو پروژکتور می‌توان به رزولوشن فولاچ دی، روشنایی 600 انسی لومنی، باتری با طول عمر دو ساعت و نیم و بلوتوث داخلی اشاره کرد. همچنین وجود درگاه‌های HDMI، RJ45  و  USB Type-A نیز خیال کاربران را از بابت شیوه‌های اتصال راحت کرده‌اند. علاوه بر آن وای فای داخلی یک روش‌های آسان و سریع برای نمایش تصاویر در این ویدئو پروژکتور است. تکنولوژی تصویر این ویدئو پروژکتور قابل حمل DLP بوده و منبع نور آن LED و با طول عمر 30.000 ساعت است. در نتیجه می‌توان ویدئو پروژکتور ال جی مدل  PF50KG را یکی از بهترین ویدئو پروژکتورهای قابل حمل موجود دانست که به دلیل قیمت پایینی که دارد، می‌تواند یک انتخاب بسیار مناسب باشد.

ویدئو پروژکتور ال جی LG PF50KG

3) ویدئو پروژکتور قال حمل ال جی مدل LG PH30JG

یکی دیگر از پروژکتورهای قابل حمل کمپانی ال جی، ویدئو پروژکتور PH30JG می‌باشد. این پروژکتور بسیار جمع و جور بوده و دارای ابعادی در حدود 87*36*148 میلی متر و وزن تقریبی 0.5 کیلوگرم است. در نتیجه بدون اینکه جای زیادی بگیرد یا وزن بالایی داشته باشد، می‌توان آن را درون کیف یا کوله پشتی خود قرار داد و با خود حمل کرد. رزولوشن این پروژکتور 1280×720 و روشنایی آن 250 انسی لومن است. از مهمترین ویژگی‌های LG PH30JG می‌توان به تصحیح زاویه تصویر، باتری با دوامی حدود 4 ساعت، قابلیت اتصال بلوتوث، پورت‌های ورودی و خروجی USB Type-A، USB Type-C،  HDMI،  MHL، Audio Out و وایرلس داخلی اشاره کرد که این پروژکتور را جزو بهترین‌ها قرار داده‌اند.

ویدئو پروژکتور قال حمل LG PH30JG

4) ویدئو پروژکتورهای جیبی ویوسونیک مدل های ViewSonic M1 mini و VIEWSONIC M1 mini Plus

این سری از پروژکتورهای ویوسونیک کاملاً شبیه به هم بوده و تنها در برخی از ویژگی‌ها تفاوت دارند. ویدئو پروژکتورهای جیبی ویوسونیک M1 mini و M1 mini Plus به لطف دارا بودن درگاه‌های مناسب و کاربردی و اندازه کوچکشان، همه کاره هستند و می‌توان استفاده‌های زیادی از آن‌ها کرد. طراحی کوچک و زیبای این ویدئو پروزکتورها بسیار ایده‌آل بوده و حمل پروژکتور با خود را آسان می‌کند. در واقع این ویدئو پروژکتورها تنها 300 گرم وزن دارند و ابعاد آن‌ها نیز در حدود 110x27x104 میلی متر می‌باشد. بنابراین کاربران به راحتی می‌توانند پروژکتور را در جیب خود قرار داده و همانند گوشی موبایل با خود حمل کنند. علاوه بر آن در طراحی این پروژکتورها یک دسته فلزی قرار داده شده که قابلیت چرخش 360 درجه داشته و می‌تواند به عنوان پوشش لنز و پایه نیز به کار گرفته شود. البته وجود رزولوشن WVGA (854×480) در این سری از پروژکتورهای جیبی ویوسونیک، به این معنی است که کیفیت تصویر آن‌ها کاملاً به اندازه بعضی از رقبا نیست.

علاوه بر آن میزان روشنایی این دیتا پروژکتورها نیز کمی پایین است (50 انسی لومن) و تصاویر در صورت استفاده در محیط‌‌های روشن ممکن است شفافیت کافی را نداشته باشند. اما با این حال بسیاری از ویژگی‌های دیگر این ویدئو پروژکتورها مانند: تصحیح زاویه تصویر، طول عمر بالای منبع نور LED (30.000 ساعت)، باتری با دوام و … در کنار قیمت پایین، نظر بسیاری از افراد را به خود جلب می‌کند. ویدئو پروژکتور VIEWSONIC M1 mini Plus مدل پیشرفته‌تر و مجهزتر پروژکتورM1 mini  است که از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد آن می‌توان به وجود وایرلس داخلی و بلوتوث و قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی اشاره کرد.

ویدئو پروژکتورهای جیبی ViewSonic M1 mini و VIEWSONIC M1 mini Plus

5) ویدئو پروژکتورهای جیبی ویوسونیک مدل های VIEWSONIC M1 و VIEWSONIC M1 Plus

این دو پروژکتور نیز به دلیل ویژگی‌های خوب و قیمت پایین خود همانند دو پروژکتور قبلی ویوسونیک، جزو بهترین ویدئو پروژکتورهای قابل حمل به شمار می‌روند. VIEWSONIC M1 Plus و VIEWSONIC M1 دارای ظاهری کاملاً مشابه و وزن و ابعاد یکسانی هستند. این پروژکتورها به راحتی درون جیب شما قرار میگیرند و با توجه به باتری با دوامی که دارند، می‌توانند تا 6 ساعت هر گونه محتوایی را نمایش دهند. هر دوی این دیتا پروژکتورها دارای تکنولوژی تصویر DLP و منبع نور LED با طول عمر 30.000 ساعت هستند و رزولوشن آن‌ها نیز WVGA (854×480) می‌باشد. البته ویدئو پروژکتور جیبی VIEWSONIC M1 Plus برتری‌هایی نسبت به مدل VIEWSONIC M1  دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به روشنایی 300 انسی لومنی‌اش در مقابل روشنایی 250 انسی لومنی VIEWSONIC M1  اشاره کرد. همچنین وجود وایرلس داخلی در ویدئو پروژکتور ویوسونیک M1 Plus یکی دیگر از مزیت‌های این مدل نسبت به پروژکتور ویوسونیک M1  است. البته ویدئو پروژکتور VIEWSONIC M1 امکان وایرلس شدن با استفاده از دانگل وای فای را برای کاربران فراهم می‌کند، که نیاز به پرداخت هزینه جداگانه است. از دیگر ویژگی‌های مشترک این دو ویدئو پروژکتور قابل حمل می‌توان به بلندگوهای بلوتوثی هارمن کاردن، حافظه داخلی 16 گیگابایتی، نمایش تصویر و شارژ هم زمان دستگاه با پورت USB Type C و امکان چرخش 360 درجه دسته آن‌ها اشاره کرد.

ویدئو پروژکتورهای جیبی VIEWSONIC M1 و VIEWSONIC M1 Plus

6) ویدئو پروژکتور ویوسونیک مدل ViewSonic M2

از آنجایی که کمپانی ویوسونیک یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه تولید ویدئو پروژکتور قابل حمل است، بیشترین سهم را نیز در بین بهترین ویدئو پروژکتورهای جیبی دارد. ویدئو پروژکتور قابل حمل ViewSonic M2 یکی دیگر از محصولات این کمپانی است که رزولوشن FULL HD (1920×1080) آن در کنار روشنایی 1200 لومنی‌اش، کیفیت تصویر فوق العاده‌ای را ارائه می‌دهد. اگرچه وزن تقریبی این ویدئو پروژکتور 1.3 کیلوگرم است، اما به دلیل ابعاد جمع و جور و کوچکش به راحتی درون یک کیف جای می‌گیرد و به آسانی می‌توان آن را به هر نقطه‌ای حمل کرد. مهمترین ویژگی‌های این ویدئو پروژکتور قابل حمل عبارت‌اند از: تصحیح زاویه تصویر، وایرلس داخلی، قابلیت اتصال با بلوتوث، دو بلندگوی 3 واتی و قابلیت نمایش سه بعدی تصاویر. همچنین گفتنی است که ViewSonic M2 دارای درگاه‌های ارتباطی USB Type A،  USB Type C،  HDMI، Micro USB و Audio Out است که جزو پرکاربردترین پورت‌ها در پروژکتورهای سفری هستند. بنابراین شاید بتوان تنها مشکل این ویدئو پروژکتور را نداشتن باتری دانست.

ویدئو پروژکتور ViewSonic M2

7) ویدئو پروژکتورهای جیبی سونی مدل‌های Sony CL1A و SONY MP-CL1

اگر به دنبال یک پروژکتور جیبی موبایل ارزان قیمت و کاربردی هستید، این دو ویدئو پروژکتور جیبی کمپانی سونی می‌توانند بهترین انتخاب باشند. ویدئو پروژکتور جیبی Sony CL1A در واقع مدل پیشرفته‌تر پروژکتور Sony CL1 است و اکثر مشخصات آن‌ها مشابه یکدیگر می‌باشد. به عنوان مثال رزولوشن و روشنایی هر دوی این پروژکتورها به ترتیب 1920×720 و 37 انسی لومن است و کیفیت تصویر یکسانی را ارائه می‌دهند. همچنین این پروژکتورها دارای یک باتری با طول عمر 120 دقیقه‌ای و وایرلس داخلی هستند و درگاه‌های ارتباطی آن‌ها نیز همانند هم بوده و توانایی اتصال به دستگاه‌هایی مانند گوشی هوشمند، تبلت، لپ تاپ و … را دارند. اما یکی از مهمترین تفاوت‌های این دو دستگاه را می‌توان طول عمر منبع نور آن‌ها دانست. به عبارت دیگر ویدئو پروژکتور جیبی سونی CL1A دارای طول 10.000 ساعت است که تقریباً 5 برابر طول عمر پروژکتور Sony CL1 می‌باشد. ابعاد و اندازه هر دوی این پروژکتورها به صورتی است که کاملاً به راحتی یک گوشی هوشمند درون جیب کاربر جای می‌گیرند و فرد هنگام حمل پروژکتور به هیچ وجه احساس سنگینی نمی‌کند.

ویدئو پروژکتورهای جیبی Sony CL1A و SONY MP-CL1

8) ویدئو پروژکتور جیبی اسکوپ مدل SCOPE P09

SCOPE P09 یک موبایل پروژکتور اندرویدی است که با صفحه لمسی خود، یکی از شبیه‌ترین ویدئو پروژکتورهای جیبی به گوشی‌های موبایل سامسونگ است که برخی آن را به عنوان پروژکتور جیبی موبایل سامسونگ نیز میشناسند. این ویدئو پروژکتور کمی از یک گوشی موبایل بزرگتر بوده اما وزن آن تنها 260 گرم است و خیلی راحت در جیب جای می‌گیرد. ویدئو پروژکتور جیبی اسکوپ P09 یکی از روشن‌ترین پروژکتورهاست و ویژگی‌های تصویر آن عبارت‌اند از: رزولوشن WVGA، تکنولوژی تصویر DLP و روشنایی 2400 انسی لومن که نشان دهنده این است که می‌توان از آن در محیط‌های روشن نیز استفاده کرد و تصاویری واضح و شفاف داشت. SCOPE P09 توانایی نمایش تصاویر در ابعاد 30 تا 200 اینچ را دارد که نسبت به اکثر پروژکتورهای قابل حمل محدوده گسترده‌ای است. طول عمر منبع نور LED این پروزکتور 20.000 ساعت می‌باشد و در کنار پورت‌های HDMI، TF Card و USB می‌توان از وای فای داخلی آن نیز برای نمایش تصاویر و ویدئوها استفاده کرد. این موبایل پروژکتور دارای باتری با طول عمر دو ساعت بوده و قابلیت اتصال به اسپیکرهای خارجی با استفاده از بلوتوث را نیز دارد.

alt="ویدئو پروژکتور جیبی SCOPE P09"

9) ویدئو پروژکتورهای جیبی ایسوس مدل‌های ASUS ZenBeam Go E1Z و ASUS ZenBeam Go E1

این دو ویدئو پروژکتور جیبی موبایل از یک خانواده بوده و ظاهری تقریباً شبیه به هم دارند. هر دوی آن‌ها به اندازه یک کف دست هستند و وزن 300 گرمی‌شان، حمل نقل آن‌ها را آسان کرده است. رزولوشن این دو مینی پروژکتور WVGA (854×480) بوده و روشنایی و کنتراست آن‌ها به ترتیب 150 انسی لومن و 3500:1 می‌باشد. در نتیجه در کیفیت و وضوح تصویری که ارائه می‌دهند، تفاوتی ندارند. همچنین منبع نور این ویدئو پروژکتورهای قابل حمل از نوع ال‌ای‌دی و با طول عمر 30.000 ساعت است. تنها تفاوت ویدئو پروژکتور جیبی ایسوس E1Z با مدل E1 را می‌توان در پورت‌ها ورودی و خروجی و شیوه‌های اتصال آن‌ها دانست. علاوه بر آن موبایل پروژکتور E1 دارای وای فای داخلی نیز می‌باشد. از دیگر آپشن‌ها و مزیت‌های این دو دیتا پروژکتور قابل حمل می‌توان به اسپیکر داخلی، باتری فوق العاده قوی با عمر 5 ساعت و قابلیت تصحیح زاویه تصویر 40 درجه اشاره کرد که در کمتر پروژکتور جیبی دیده می‌شود.

ویدئو پروژکتورهای جیبی ایسوس ZenBeam Go E1Z و Go E1

10) ویدئو پروژکتور جیبی ایسوس مدل ASUS S1

ویدئو پروژکتور جیبی ایسوس مدل  S1 یکی دیگر از محصولات کمپانی ایسوس است که در لیست بهترین ویدئو پروژکتورهای قابل حمل قرار می‌گیرد. این دستگاه مانند اکثر پروژکتورهای همراه دارای رزولوشن WVGA 854×480 و روشنایی 200 انسی لومن می‌باشد. وزن این مینی پروژکتور حدود 300 گرم بوده و ابعاد آن نیز 30.7*102*110.5 میلی متر است که نشان از طراحی کوچک و جمع و جور آن دارد. عمر منبع نور این ویدئو پروژکتور قابل حمل تا 30.000 ساعت هم می‌رسد و درگاه‌های ارتباطی آن عبارت‌اند از:  HDMI (MHL) , USB و Audio که برای یک ویدئو پروژکتور در این ابعاد و با این قیمت پایین مناسب به نظر می‌رسد. این پروژکتور نیز همانند پروژکتورهای قبل دارای یک اسپیکر داخلی است و باتری آن علاوه بر اینکه توانایی تامین انرژی تا 3 ساعت را دارد، می‌تواند به عنوان پاوربانک برای شارژ دیگر دستگاه‌ها نیز استفاده شود.

ویدئو پروژکتور جیبی ایسوس مدل ASUS S1

11) ویدئو پروژکتورهای قابل حمل بینتک مدل‌های Byintek K2 Smart و Byintek K7 Smart

مطمئناً در بین بهترین ویدئو پروژکتورهای قابل حمل، انتظار وجود تعدادی از محصولات کمپانی بینتیک را داریم. این دو پروژکتور کیفیت تصویر یکسانی دارند و هر دوی آن‌ها دارای رزولوشن WVGA (1280×720)، کنتراست 1800:1 و روشنایی 200 انسی لومن می‌باشند. این پروژکتورها نیز مانند اکثر ویدئو پروژکتورهای دیگر این لیست دارای منبع نور LED و با طول عمر 30.000 ساعت هستند. تنها تفاوت این دو پروژکتور را می‌توان در ابعاد و وزن آن‌ها دانست. در واقع ویدئو پروژکتور قابل حمل Byintek K7 Smart اندکی بزرگتر و سنگین‌تر از مدل Byintek K2 Smart است. البته نمی‌توان به این پروژکتورها لقب جیبی داد اما با توجه به ویژگی‌ها و وزن حدود 1 کیلوگرمی‌شان در دسته پروژکتورهای قابل حمل قرار می‌گیرند. وجود وایرلس داخلی، اسپیکر با قابلیت اتصال بلوتوث، سیستم عامل داخلی اندروید، کیستون 15 درجه، حافظه داخلی 8 گیگابایتی و رم 1 گیگابایتی از جمله ویژگی‌هایی هستند که در کمتر پروژکتوری دیده می‌شوند. با این حال یکی از معایب این ویدئو پروژکتورها نداشتن باتری است که ممکن است کارایی مناسبی در سفر نداشته باشند.

ویدئو پروژکتورهای قابل حمل بینتک K2 Smart و K7 Smart

12) ویدئو پروژکتور قابل حمل بینتیک مدل Byintek K9 Multi-screen

Byintek K9 Multi-screen پروژکتور مشابه دو مدل بالاست و تنها تفاوت‌های جزئی دارد. برای مثال روشنایی این ویدئو پروژکتور 50 انسی لومن از دو مدل قبلی بالاتر بوده و 250 لومنز است. قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی نیز یکی دیگر از برتری‌های این پروژکتور است که آن را برای استفاده‌های خانگی مناسب‌تر می‌کند. البته ویدئو پروژکتور قابل حمل بینتیک K9 برخلاف دو مدل قبلی سیستم عامل اندروید و فضای ذخیره سازی داخلی ندارد، اما قیمت بسیار پایین آن نظر خریداران بسیاری را به این پروژکتور جلب کرده است.

ویدئو پروژکتور قابل حمل Byintek K9 Multi-screen

13) ویدئو پروژکتور جیبی انکر نبولا مدل Anker Nebula Capsule Pro

کمپانی انکر نپولا یکی از مشهورترین کمپانی‌ها در حوزه تولید ویدئو پروژکتورهای قابل حمل و جیبی است. تعداد زیادی از پروژکتورهای این کمپانی می‌توانند در لیست بهترین ویدئو پروژکتورهای سفری قرار بگیرند که یکی از آن‌ها ویدئو پروژکتور جیبی Capsule Pro است. این دستگاه ظاهری بسیار جذاب دارد و دقیقاً همانند یک کپسول یا قوطی نوشابه است. وزن این محصول به 0.5 کیلوگرم هم نمی‌رسد و کاربران برای جا به جایی آن کار بسیار راحتی خواهند داشت. وضوح تصویر WVGA (854×480) و روشنایی 150 انسی لومنی نیز نشان از کیفیت تصویر خوب ویدئو پروژکتور انکر نبولا Capsule Pro می‌دهند. باتری این مینی پروژکتور دارای ظرفیتی برابر 5200 ملی آمپر ساعت است که زمان نیاز برای شارژ کامل آن 2.5 ساعت بوده و پس از شارژ کامل، توانایی پخش 4 ساعت ویدیو یا 30 ساعت موسیقی را خواهد داشت. این پروژکتور دارای بلوتوث است و با توجه به قابلیت پخش صدای 360 درجه، می‌توان از آن به عنوان یک اسپیکر نیز استفاده کرد. همچنین پردازنده مرکزی چهار هسته ای A7، دارای پردازنده گرفیکی Adreno 304، حافظه داخلی 8 گیگابایتی، رم یک گیگابایتی و سیستم عامل اندروید داخلی از ویژگی‌هایی هستند که این باعث شده‌اند، Anker Nebula Capsule Pro را یک موبایل پروژکتور بدانیم. این پروژکتور اندرویدی علاوه بر همه این ویژگی‌ها، دارای تصحیح زاویه تصویر و وایرلس داخلی نیز می‌باشد تا همه انتظارات خریداران را برآورده کرده باشد. عمر منبع نور این ویدئو پروژکتور سفری 30.000 ساعت است و تا سالیان سال می‌توان از آن استفاده کرد.

ویدئو پروژکتور جیبی Anker Nebula Capsule Pro

14) ویدئو پروژکتور جیبی انکر نبولا مدل Anker Nebula Apollo

ویژگی‌های این پروژکتور شباهت بسیار زیادی با ویدئو پروژکتور انکر نبولا مدل  Capsule Proدارد. و تنها تفاوت آنها در کیفیت تصویر را می‌توان در روشنایی بیشتر ویدئو پروژکتور جیبی انکر نبولا مدل Apollo دانست که 50 لومنز بیشتر از مدل Capsule Pro بوده و 200 انسی لومن است. همچنین این موبایل پروژکتور اندکی در ظاهر و طراحی با مدل کپسول پرو تفاوت دارد؛ در واقع لبه‌های این مینی پروژکتور گرد نیست و در بالای آن یک صفحه لمسی قرار دارد که برای پیمایش سریع کافی است انگشت خود را روی آن بکشید. بنابراین اگر قصد استفاده از پروژکتور در محیط‌های روشن را دارید خرید این ویدئو پروژکتور بیشتر از پروژکتور Capsule Pro توصیه می‌شود. در مابقی ویژگی‌ها تفاوت چندانی بین ویدئو پروژکتور Anker Nebula Apollo و پروژکتور انکر نبولا Capsule Pro وجود ندارد.

ویدئو پروژکتور جیبی Anker Nebula Apollo

ویدئو پروژکتورهای قابل حمل دیگری نیز می‌توانند در این لیست جای گیرند اما مجال پرداختن به همه آن‌ها نیست. تعدادی از ویدئو پروژکتورهای جیبی و قابل حمل دیگر که ویژگی‌های فوق العاده‌ای دارند و می‌توان آن ها را جزو بهترین پروژکتورهای همراه به شمار آورد عبارت‌اند از: Optoma ML750e, Optoma LV130, ASUS ZenBeam S2, Anker Nebula Capsule II, Anker Nebula Mars II, KODAK Luma 150, AAXA P7, AAXA P300, ExquizOn S6, Vamvo Ultra-Portable Projector, XGIMI MOGO Pro و Akaso WT50 که همگی مزایای فراوانی دارند و با توجه به ویژگی‌ها و قیمتشان می‌توانند انتخاب خوبی باشند.

بهترین پروژکتورهای قابل حمل

قیمت ویدئو پروژکتور جیبی برای گوشی های موبایل

برای مشاهده قیمت انواع ویدئو پروژکتور نو و آکبند می توانید به این بخش از سایت مهراگین مراجعه کنید. در صورتی که نیاز به پروژکتور های ارزان قیمت تر دارید، بهترن است تا قیمت ویدئو پروژکتور استوک جیبی را در این بخش از سایت مهراگین بررسی کنید. مجموعه مهراگین وارد کننده پروژکتور های نو و استوک برند های معتبر می باشد و همین موضوع نیز باعث شده تا قیمت های این مجموعه نسبت به فروشگاه های دیگر پایین تر باشد.

سخن پایانی

با توجه به پروژکتورهایی که به طور کامل آن‌ها را بررسی کردیم، می‌توان فهمید که از یک دیتا پروژکتور همراه چه انتظاراتی می‌رود و یک پروژکتور باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد تا در بین بهترین ویدئو پروژکتور جیبی قرار گیرد. ابعاد جمع و جور، وزن کم، اسپیکر داخلی، قابلیت اتصال با بلوتوث، وایرلس داخلی، سیستم عامل اندروید، درگاه‌های ارتباطی، رزولوشن، روشنایی، عمر منبع نور، کیستون و … مشخصاتی هستند که می‌توان از بهترین ویدئو پروژکتورهای قابل حمل انتظار داشت. بنابراین با وجود اینکه در این مقاله جدیدترین و به روزترین پروژکتورهای پورتابل معرفی شدند، اما با مطالعه آن می‌توان در سال‌های بعد نیز انتخاب راحت‌تری در بین پروژکتورهای تازه به بازار آمده داشت.

بهترین ویدئو پروژکتورهای جیبی سفری همراه مینی پیکو اندرویدی موبایل پروژکتور

2 دیدگاه در “بهترین ویدئو پروژکتور جیبی سفری (همراه و قابل حمل) اندرویدی موبایل سامسونگ

  1. ملکی گفت:

    ویدئو پروژکتور تلویزیون دار در مدل های استوک هم موجود هست؟

    1. sobhan گفت:

      بله شما میتونید انواع پروژکتور استوک را از بخش محصولات استوک سایت مهراگین مشاهده و خریداری کنید، تمام پروژکتور های استوک قابلیت مشاهده تلویزیون را برای شما فراهم می کنند به روش های مختلف.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *